radna odjeća za hotele

Profesionalna radna odjeća za hotele jednako koristi radniku i poslodavcu

Profesionalna radna odjeća za hotele jednako koristi radniku i poslodavcu

Svatko tko se bavi uslužnim djelatnostima zna koliko je važno nositi pravu odjeću na radnom mjestu. Zato radna odjeća za hotele uvijek treba biti moderna, sa stilom i primjerena poslu. Odabir prave radne odjeće za hotele omogućava osoblju da bude što učinkovitije na radnom mjestu, a da pritom svojim izgledom predstavlja brend hotela. Pažljivo osmišljena i odabrana radna odjeća za hotele  djelatnicima na svim pozicijama daje osjećaj da su dio većeg tima čime se i njihova profesionalna odgovornost povećava.

Primjerena radna odjeća za hotele služi kako bi istaknula kvalitete vašeg brenda, a ne osobnost pojedinog radnika. Stoga će često radna odjeća za hotele biti u neutralnim bojama kao što su crna, plava, siva ili oker i klasičnog kroja poput ravnih hlača za žene bez stiliziranog struka. Materijali koji služe za izradu radne odjeće za hotele otporni su na gužvanje i prianjanje prljavštine kako bi radnici tijekom cijele smjene izgledali uredno i čisto. Kroz godine iskustva u dizajniranju radne odjeće za hotele stvorili smo šaroliku ponudu raznih modela hlača, haljina, suknji, košulja, majica, sakoa kao i pratećih detalja poput prsluka, kravata i pregača.

Radna odjeća za hotele posebno je osmišljena za različita radna mjesta

Posebna vrsta radne odjeće za hotele je radna odjeća za recepciju. Radna odjeća za recepciju treba odavati poslovni dojam i profesionalnost. Česti dijelovi radne odjeće za recepciju su sakoi, hlače odijela, košulje, kravate, primjerene cipele i modni detalji poput marame. Hotelsko osoblje na recepciji uvijek bi trebalo biti pristojno i formalno, a radna odjeća za recepciju treba odražavati upravo te kvalitete. Radna odjeća za recepciju koju vaše osoblje prenijet će gostu informaciju o vrsti uslužnog objekta u kojoj se nalazi.

radna odjeca za sobarice

Osoblje odjeveno u pomno odabranu radnu odjeću za recepciju gostu komunicira o kvaliteti usluge i samim svojim izgledom. Želite li postići formalan i uglađen izgled, možete odabrati sako kao dio radne odjeće za recepciju. Sakoi i prsluci se lako kombiniraju s ostatkom radne odjeće za recepciju i daju svestran, ali profesionalan izgled. Pri odabiru pravog sakoa za djelatnike recepcije, najvažnije je da krojem i veličinom pristaje osobi za koju je namijenjen te da je rađen od udobnog materijala koji je izdržljiv i udoban za cjelodnevno nošenje u radnim uvjetima. Radna odjeća za recepciju dobiva moderan izgled kada se kombinira sa suvremenim sakoom ili pak posebnim detaljima poput marame i kravate.

Osim odabira posebnih detalja, radnu odjeću za recepciju je moguće u potpunosti personalizirati korištenjem loga ili dizajna firme koju zastupate. Na taj način svaki komad radne odjeće za recepciju pri prvom pogledu gostu daje do znanja da se radi o vašem djelatniku i brendu. Ako niste sigurni kakvu radnu odjeću za recepciju odabrati obratite nam se za stručne savjete i pomoć oko dizajna.

Radna odjeća za sobarice različitih modela, ali jednake privlačnosti

Radna odjeća za sobarice obuhvaća haljine, pregače, hlače, majice, prsluke i druge detalje po potrebi klijenta. Različiti modeli radne odjeće za sobarice odgovaraju različitim zahtjevima naručitelja. Radna odjeća za hotele krojena u tradicionalnom stilu sastojat će se od jednobojne, jednostavne haljine za sobarice. Takva radna odjeća za sobarice imat će prepoznatljiv ‘A kroj’, velike džepove sa strane za odlaganje radnih potrepština te će biti izrađena od materijala koji su otporni na gužvanje kako bi radnica bila što pokretljivija i što dulje zadržala uredan izgled.

Dodatno se ovakva radna odjeća za sobarice može oplemeniti dugmadi na prednjem dijelu ili ukrašenim obrubom oko vrata i rukava. Tražite li manje formalnu radnu odjeću za hotele, nudimo širok izbor radnih tunika. Radna odjeća za sobarice krojena u stilu tunika daje radnici poslovan, ali praktičan izgled koji se lako kombinira uz radnu suknju ili hlače.

Kroj ovakve radne odjeće za sobarice ne mora biti uniforman pa su tu različite tunike s jednostranim ili dvostranim kopčanjem, dvobojne ili jednobojne tunike te mogućnost odabira različitih materijala za izradu radne odjeće za sobarice. Tunike mogu imati i postranične proreze kako bi omogućile dodatnu fleksibilnost pokreta i prozračnost tijekom rada. Kvalitetno osmišljena radna odjeća za sobarice treba radnici omogućavati potpunu fleksibilnost u kretanju i povećati njenu produktivnost uz zadržavanje profesionalnog izgleda. Udobna radna odjeće za sobarice doprinosi samopouzdanju radnice što ostavlja pozitivan učinak na posao.

Profesionalan izgled radne odjeće za sobarice ostavlja povoljan dojam i na goste objekta jer mogu imati povjerenja u higijenu prostora u kojem borave. Radna odjeća za sobarice krojena je s posebnim detaljima kako bi se prilagodila figuri radnice, npr. kratki rukavi i podesivi struk. Poseban omjer pamuka i poliestera u materijalima od kojih je krojena radna odjeća za hotele jamči trajnost i izdržljivost radne odjeće za sobarice. Praktičan dodatak radnoj odjeći za sobarice je pregača koja pomaže u obavljanju poslova pospremanja. Rađena od čvršćih i otpornijih materijala od ostatka odjeće služi kao zaštita od nečistoća i trošenja, a dodatni džepovi na pregači daju radnici dodatni prostor za nužne alate.