ljetne haljine

Ljetne haljine ženama su oduvijek prvi izbor odjeće u trudnoći

Mana haljine– udobnost i elegancija

Trudnoća je posebno razdoblje u životu žene koje se nikad ne zaboravlja. Ispunjeno je neponovljivim i nezaboravnim emocijama i spoznajom da su tjelesne promjene na ženi  znak novog života što ga nosi. Za ženu odjeća nikada nije važna kao u tom periodu njezinoga života, a haljine za trudnice uvijek su prvi izbor. Koliko god se mijenjaju modni trendovi, trudničke haljine su nezamjenjive. U dizajniranju i izradi haljina za trudnice vodili smo se načelima prirodnih materijala, udobnosti i elegancije, kao i za ljetne haljine iz naše kolekcije.  U našoj kolekciji haljina svaka žena može pronaći model za sebe,  haljinu u kojoj će se najbolje osjećati, a istovremeno ostati vjerna svom stilu odijevanja. Odjeća za žene u webshopu daje vam mogućnost da iz udobnosti svoga doma uz savjete dragih i bliskih ljudi birate i kupujete.

Trudnoća ne znači da se morate odreći svojih životnih navika. Za dnevne izlaske i druženja ili posao izaberite lepršavu ljetnu haljinu  s točkastim uzorkom s pojasom ispod prsa koja će odgovarati promjenama vašega tijela. Tu je i haljina s volanima koja također odgovara promjenama koje se događaju. Široka ravna haljina koja završava volanom, a volančićima završavaju i rukavi, elegantna je i romantična dnevna haljina koja odgovara svim stupnjevima trudnoće. Romantičan ton imaju i naše haljine žene cvjetnoga dezena midi dužine. Kratke haljine od streča mekane su i ugodne za nošenje i svojim naborima prate liniju vašega tijela.

Osim udobnosti i elegancije za haljine važna je i praktičnost. Među odjećom za žene u webshopu pronaći ćete zanimljive modele haljina za trudnice i sve ostale koje su tako dizajnirane da svakim nošenjem mogu izgledati drugačije, a možete ih nositi i poslije poroda.

Zablistajte u Mana haljinama

Pozivamo vas da pogledate odjeću za žene u webshopu. Ponosni smo na kolekciju svečanih haljina. Možete izabrati duge ili kratke svečane haljine u kojima ćete zablistati na poslovnoj večeri, kulturnom događaju, vjenčanju ili rođendanskoj proslavi. Iz bogate ponude svečanih haljina izaberite onu koja najbolje odgovara vama i prigodi. Za romantičan dojam tu su svečane trudničke haljine od čipke. Haljine od rastezljivog pliša koje naglašavaju liniju tijela vrlo su elegantne kao i dugačke lepršave dvodijelne haljine od viskoze.

Odjeća za žene u webshopu

Među odjećom za žene u webshopu naći ćete i bogat izbor spavačica jer su one vrlo važan odjevni predmet u trudnoći. Mana spavaćice vrlo su udobne i omogućavaju vam miran san jer ne nadražuju kožu i ne smetaju kod okretanja tijekom spavanja. Spavačice napravljene su od najboljeg pamuka i namijenjene nošenju tijekom cijele trudnoće, poroda i boravka u bolnici. Naše spavačice tako su dizajnirane da olakšavaju dojenje što je posebno važno za noćno hranjenje dojenčeta.

Mana vam nudi vrlo bogat izbor odjeće za žene u webshopu. Želimo vam svojim proizvodima dane iščekivanja, ljubavi i nježnosti učiniti još ljepšima, a vas sretnijima, opuštenijima i elegantnijima. Naša je misija unijeti veselje, ljepotu i radost u vaše trudničke dane.