Laptop

HP laptopi: najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu prijenosnih računala

Prilikom kupnje računala, važno je prije svega dobro razmisliti o svim potrebama i željama, pri čemu bi jedan od prvih koraka trebao biti u odabiru proizvođača koji nudi baš ono što vam treba. Posljednjih je nekoliko godina prodaja prijenosnih računala u stalnom porastu, a kada je riječ o brendovima koji se kvalitetom i ponudom svrstavaju u sami vrh, HP laptopi su neizostavni dio svake top-liste.

Kao etablirani proizvod jedne od najvećih tehnoloških kompanija svijeta, čije se ime sastoji od početnih slova prezimena simboličkih utemeljitelja Silicijske doline – Billa Hewletta i Davida Packarda, HP laptopi su danas prepoznatljiv brend računala za koje se u jednakoj mjeri odlučuju računalni stručnjaci i svakodnevni korisnici.

Jedan od razloga zbog kojih su HP laptopi toliko sveprisutni leži u veoma širokim mogućnostima njihove primjene: laptopi HP mogu služiti za svakodnevnu kućnu upotrebu, učenje, razne uredske poslove, programiranje, rad s multimedijom ili igranje najnovijih videoigara. Koju god da odliku tražili u prijenosnom računalu, zasigurno ćete je naći u jednom od postojećih modela HP laptopa.

HP je desetljećima jedan od vodećih proizvođača računalne opreme, poznat u cijelome svijetu po izrazito pouzdanim prijenosnim računala visoke kvalitete, pametnog dizajna i velike trajnosti baterije. Također, smatra se da ova tvrtka izrađuje jedan od najboljih modela prijenosnih računala za studentsku populaciju, a njezin godišnji prihod iznosi oko 53 milijarde dolara, s preko 22 posto svjetskog udjela na tržištu prijenosnih računala. S takvom reputacijom, zasigurno i cijena HP laptopa mora biti paprena?

 

Uz povoljnu cijenu HP laptopa dobivate vrhunsku učinkovitost i stil

Laptopi HP poznati su po svojoj dugotrajnosti i kvaliteti, a izrazito popularnim izborom čini ih i činjenica da su cijene HP laptopa među povoljnijima u usporedbi s drugim računalima sličnih konfiguracija. Ako tražite elegantno računalo izvrsnih performansi, a da pritom ne morate platiti veliku cijenu, HP laptop bi mogao biti izvrstan izbor: HP laptope odlikuje odličan omjer cijene i učinkovitosti.

Najbolji laptopi HP stoga nisu samo moćni strojevi, već takvu odliku prati prepoznatljiva otmjenost njihovog dizajna, kao i izrazito prihvatljive cijene HP laptopa. HP laptopi time uspješno pariraju konkurentskim modelima drugih proizvođača, osobito kada je riječ o specifikacijama i snazi. Kada je već riječ o cijeni HP laptopa, iskustva pokazuju kako nije potrebno ulagati u najskuplje konfiguracije HP laptopa da bi se postigle izvrsne performanse.

HP-ovi modeli dijele se u više cjenovnih razreda, a cijena HP laptopa može ovisiti o tome radi li se, primjerice, o osnovnom, naprednijem ili gaming modelu. Iako je riječ o istom proizvođaču, takvi HP laptopi razlikuju se, između ostalog, po tipu i kvaliteti hardvera kao što su procesor i grafička kartica, te vrsti i zapremnini diska, količini RAM-a i veličini zaslona. Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim poslovnim računalima koje odlikuje produktivnost, ili pak najboljim 2 u 1 prijenosnicima, ili – zašto ne – idealnim Chroomebookom, dobro je znati da su najbolji HP laptopi su općenito i najbolji laptopi na tržištu.

Hp laptopi ili prijenosna računala

Cijene HP laptopa mogu biti još niže ako ih tražite na pravom mjestu

Ako ste se odlučili za kupnju jednog od mnogih modela laptopa HP, a pritom želite dodatno uštedjeti, obavezno pogledajte ponudu tvrtke PoceniPC iz Nove Gorice koja na svom outlet web-shopu OutletClick.com trenutno nudi više od sto HP laptopa. Cijena takvih HP laptopa je u startu niža od cijena HP laptopa u nekoj „običnoj“ trgovini računalima. O čemu se radi?

Slično kao i kod outlet dućana odjećom i obućom, OutletClick.com u ponudi ima laptope HP koji su iz raznih razloga vraćeni u trgovinu i više se ne mogu smatrati „novima“ u punom smislu riječi, iako nikada nisu bili korišteni.

Razlozi povrata su većinom kozmetičke naravi, poput ogrebotina ili udubljenja nastalih prilikom prijevoza ili dostave. Među takvim HP laptopima spadaju i oni s otvorenom ambalažom, izložbeni primjerci u trgovinama računalne opreme, uređaji s manjim nedostacima estetske prirode ili, u najčešćem slučaju, modeli koji se nisu uspjeli prodati prije nego što ih je zamijenio noviji laptop HP iz iste serije. Naravno, cijena HP laptopa je u tom slučaju nužno niža od cijene istog takvog novog HP laptopa, iako se u oba slučaja radi o nikada korištenim laptopima HP.

S druge strane, na istom web-shopu možete pronaći i veliku ponudu rabljenih HP laptopa, odnosno onih koji su imali prethodne vlasnike. Takvi su HP laptopi tvornički obnovljeni prije stavljanja u ponovnu prodaju, odnosno pomno ispitani, ukoliko je potrebno – popravljeni, vraćeni na tvorničke postavke i uredno zapakirani u novu ambalažu. Ovisno o specifikacijama i razini očuvanosti, takvi su HP laptopi podijeljeni u nekoliko kategorija kvalitete, što se odražava i na cijenu rabljenih HP laptopa.

Kupnjom rabljenih i laptopa HP iz outlet ponude na OutletClick.com web-shopu možete uštedjeti stotine kuna prilikom kupnje vašeg idućeg računala. Osim toga, u cijenu HP laptopa je uračunato i jednogodišnje jamstvo, koje – doduše – vrlo vjerojatno nećete stići iskoristiti, s obzirom na iznimnu kvalitetu i dugotrajnost ovih računala, što je u više navrata potvrdila i američka vojska nakon brojnih testova izdržljivosti.