Viktorija i Dejvid Bekam se razvode posle 19 godina braka?!

Dejvid i Viktorija Bekam imaju veliki problem s održavanjem braka, piše „In Touch Weekly“.

Foto: YoouTube/screenshot/TIME

„Viktorija i Dejvid žive odvojeno“, izjavio je izvor blizak porodici. Drugi izvor, takođe blizak slavnoj porodici rekao je da ne bi bio iznenađen da se Dejvid i Viktorija uskoro zaista razvedu.

„Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide.“ Bivši fudbaler i modna kreatorka su često razdvojeni, a upravo je to je jedan od razloga krize u braku.

„Dejvid je u Los Anđelesu gde se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Takođe, dosta vremena provodi u Majamiju gde vodi fudbalski tim, dok Viktorija preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu“, otkrio je izvor za američke medije.

Pre nekoliko godina pričalo se o Dejvidovom neverstvu koje je prouzrokovalo konflikt između slavnog para, a Viktorija inače smatra da je Dejvid sebičan jer želi da se vrati u Ameriku gde je porodica živela od 2008. do 2013. godine.

„Viktorija je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a Dejvid se trudi da provede što više vremena van kuće. Oboje žive u nesrećnom braku“, rekao je izvor blizak porodici.

Viktorijin i Dejvidov prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne. Viktorija se trudi da porodične fotografije na društvenim mrežama izgledaju savršeno, ali priča je, skroz drugačija.

Njih dvoje su 4. jula proslavili 19. godišnjicu braka, a portparol porodice izjavio je da su navodi o bračnim problemima izmišljeni.

Izvor: alo.rs

KOMENTARI