Poznata glumica trudna u 41. godini

Čuvena  Dijana Kruger čeka prvo dete sa glumcem Normanom Ridusom.

Nemačka glumica Dijana Kruger, najpoznatija po ulozi u filmu Troja, i glumac Nroman Ridu očekuju prvo zajedničko dete, piše „Ju-Es vikli.“

Ova vest se pojavila nakon što je poznati magazin „Pejdž Siks“ (Page Six) pre manje od mesec dana tvrdio da je lepotica u Kanu u širokoj haljini prikrivala trudnički stomak, kao i da se sve vreme uzdržavala od alkohola.

Ćetrdesetjednogodišnjoj glumici će to biti prvo dete, dok njen partner Norman, najpoznatiji po ulozi u seriji „Okružen mrtvima“ (The walking dead) ima 18-godišnjeg sina Mingus Lusijena iz petogodišnje veze sa top modelom Helenom Kristensen

Slavni par, koji će se uskoro okušati u roditeljskoj ulozi, upoznao se pre tri godine na snimanju filma „Sky“, a prvi put su primećeni u javnosti kako razmenjuju nežnosti 2017., nakon čega su mediji potvrdili emotivnu vezu.

Pre nego što je počela da se viđa sa Normanom, nemačka glumica je bila u vezi sa Džošuom Džeksonom, a rastali su se 2016. godine. Zvezda filma „Prokletnici“ koji je režirao Trantino, prethodno je bila udata za francuskog glumca Žulijama Kanea – od 2001. do 2006. godine.

Izvor:b92.net

KOMENTARI