Orlando Blum kao agent

Poznati holivudski glumac Orlando Blum glavni je junak novog britansko-kineskog akcionog triler ‘S.M.A.R.T. potera’ u režiji Čarlsa Martina, koji se od danas prikazuje u srpskim bioskopima.

Film prati život Danija Stratona (Orlando Blum), agenta privatnog obezbeđenja, koji je dobio zadatak da isprati skupoceni kineski antikvitet iz Šangaja, ne sluteći kakva zaseda ga čeka na putu. Kad banda lopova locira pošiljku, on i žena koju voli, dolaze u opasnost. Kako bi ih spasio oboje i sačuvao pošiljku, agent mora da nadmudri plan bande i da izbegne šangajsku policiju. Uz pomoć ekspertskog tima, boreći se za opstanak, Dani polako razotkriva strašnu zaveru.

– U pitanju je vrlo interesantna mešavina, netipična za filmsko tržište i jedva čekam da vidim reakcije publike – rekao je Blum.

Svetska premijera održana je 30. septembra u Pekingu i tom prilikom on je film okarakterisao kao ‘kineski, sa primesama filmova sa zapada’, ali ne samo zbog njega već i same priče u filmu. Pored Orlanda Bluma, u filmu igraju Sajmon Jam, Hana Kvinlivan, Lin Hang i Lei Vu.

KOMENTARI

još...
još...