Kara Delevinj se susrela sa oštrim kritikama

I dok se mnoge poznate ličnosti ovog vikenda pojavljuju na festivalu ‘Coachella’, manekenka Kara Delevinj nije među njima, a svojim fanovima je objasnila i zašto. 

Naime, Kara bojkotuje festival jer ne podržava političke stavove Filipa Anšuca (vlasnika matične kompanije koja organizuje ceo festival), usled njegovih kontroverznih izjava i poteza. Filip ne podržava pripadnike LGBT-a i ohrabruje vlasništvo vatrenih oružja, što se Kari ne dopada.

Ali, nakon što je objasnila zašto ne podržava festival Coachella, Kara je pohvalila nastup Bijonse na istom, što je za rezultat imalo pomešanu reakciju fanova i njenih pratilaca, koji su je najviše nazivali licemerom.

Manekenka je odmah odgovorila na kritike i istakla da njeno poštovanje i divljenje prema Bijonse ne treba da se meša sa tim što ne podržava Anšuca.

„I dalje odbijam da idem na festival koji je u vlasništvu nekog ko ne podržava LGBT prava a podržava posedovanje vatrenog oružja. Dozvoljeno mi je da kritikujem tog čoveka i pokažem poštovanje prema umetnici u isto vreme. Samo zato što volim Bijonse, ne znači da odjednom volim i Coachellu..“, napisala je manekenka.

KOMENTARI