Džejmi Oliver i Gordon Remzi na ratnoj nozi

Izgleda da neprijateljstvo između dva poznata svetska kuvara – Džejmija Olivera i Gordona Remzija – polako dostiže svoju kulminaciju.

Sve je počelo pre sedam godina, kad je Oliver stao na stranu britanskog novinara kojeg je Remzi ismevao zbog njegovog izgleda.

U martu 2017. Remzi je prilikom gostovanja u emisiji ’The Nightly Show’ zbijao šale na račun Oliverovih restorana, dodavši da je kuvar ’debeo i da bi trebalo da se okupa’.

U intervjuu za ’The Sun’, u avgustu ove godine, Džejmi je dobio mogućnost da uzvrati, ali je odlučio da propusti priliku.

– Počeo sam da radim na televiziji mnogo pre njega, i da se to dogodilo pre jedno pet godina, možda bih se potresao – rekao je Džejmi.

– Ali, on ima četvoro dece, a ja imam petoro, i ne želim da budem osoba koja će ponižavati njihovog tatu na televiziji. To nije lepo – dodao je Oliver.

A nekada su bili drugari

Remzi je posle te izjave bio toliko ljut da je od Olivera zahtevao izvinjenje.

– Donositi sud o nečijoj porodici samo na osnovu broja dece koji ta osoba ima… Deca će uvek biti deca, tući će se, ali moja supruga je ostala bez reči – rekao je Remzi u intervjuu za ’Radio Times’.

Ispostavilo se da je Remzijeva supruga imala pobačaj 2016. godine, što je samo dodatno razjarilo kuvara, piše ’The Mirror’.

On je takođe uputio kritike Oliveru na račun zdrave ishrane koju promoviše.

– Kad se udružio sa Sejnsberijem (poznati lanac supermarketa) pre 10 godina, nije bilo reči o tome. Uz dužno poštovanje, mi smo kuvari, a ne političari. Jedini put kad Oliver otvara usta jeste kad nešto promoviše. To je tužno – zaključio je Remzi.

Oliverov odgovor se još čeka.

KOMENTARI

još...
još...